avocat iasi avocatnet cu avocat Iasi de avocat divort iasi si consilier juridic de taxa auto nu avocatul poporului nu divort la notar ci avocat ci divort cu executare silita la infiintare firma cu avocat online Cabinet Avocat Claudia Bicu Iasi http://cabinet.iasiavocati.ro/2015/11/Logo-CACB-1-900×540.jpg Str Grigore Ureche Nr 3, Bl Walter Maracineanu, Parter Iasi, Iasi, Romania, 700044, office@iasiavocati.ro, +40744560307, www.iasiavocati.ro, 9-17

cabinet avocat claudia bicu iasi - despre noi urban

Obiectivul nostru principal este de a oferi cel mai bun rezultat posibil și de a forma o relație pe termen lung cu clientii nostri. Noi credem că drumul catre un rezultat de succes debuteaza cu o analiza adecvata și inglobeaza scopurile si obiectivele clientului nostru în această analiză. Experiența noastră ne ofera garantia pentru a obține rezultate superioare.

La Cabinet Avocat Claudia Bicu fiecare litigiu este o noua provocare. Practica noastra se concentreaza pe experienta si pe resursele proprii in a veni cu noi perspective si idei acolo unde altii se opresc, lucru care până la urma poate reprezentă o cale spre succes.

Tranzactiile de afaceri comerciale complexe si litigiile, dreptul administrativ, societar si comercial, achizitiile publice sunt numai cateva din coordonatele activitatii noastre, dar nevoile de afaceri sunt principala noastra preocupare.

Activitatea la Cabinet Avocat Claudia Bicu se bazeaza pe principii si sustine deontologia profesionala. Reprezentarea juridica de calitate este esentiala pentru o afacere de succes. Scopul nostru este de a oferi cea mai buna reprezentare juridica disponibila la un cost rezonabil si echitabil pentru clienții nostri. Suntem mandri de standardele legale si etice care au fost stabilite de către firma noastra, de traditia în excelentă și lucram pentru a le mentine

Baroul este ordinul profesional al avocaților. avocatnet Baroul Iași este constituit din toți avocații înscriși pe Tabloul Avocaților din Iași, care au sediul profesional principal în localitățile de pe raza acestui județ. avocatnet Toate barourile din România, constituite potrivit legilor privind profesia de avocat, sunt membre de drept ale Uniunii Naționale a Barourilor din România, denumită în continuare U.N.B.R. avocatnet Cabinet Avocat Iași - Claudia Bicu face parte din Baroul Iași inca din anul 2006. Orice avocat din Iași, pentru a putea profesa, trebuie să facă parte dintr-un barou, de preferat Baroul Iași. avocatnet Este posibil ca un avocat dintr-un barou să poată pleda în fața unei instanțe de pe teritoriul unui alt barou. < Inființare firmă la Registrul Comerțului > Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) sau mai pe scurt Registrul Comerțului este o instituție publică din România, aflată în subordinea Ministerului Justiției. avocatnet Registrul Comerțului este organizat pe 2 niveluri: 1. nivel local reprezentat de cele 42 de oficii teritoriale, organizate în subordinea Oficiului Național al Registrului Comerțului și care funcționează pe lângă fiecare Tribunal. 2. nivel național reprezentat de Oficiul Național al Registrului Comerțului ce funcționează în subordinea Ministerului Justiției. avocatnet. Ideea de inființare firmă reprezintă documentația și taxele pe care Cabinet Avocat Iași - Claudia Bicu le poate face la Registrul Comerțului pentru clienții săi. Divorț = desfacerea căsătoriei în mod legal. Divorț = divorț la instanța de judecată, divorț la notar, divorț la primărie; ultimele două dacă sunt îndeplinite anumite condiții prevăzute de lege. Pentru "Claudia Bicu - Cabinet Avocat Iasi" divorț înseamnă asigurarea asistenței și reprezentarea până la atingerea obiectivelor stabilite.