Drept Societar si Comercial

AVOCAT IASI Drept Societar si Comercial

cabinet avocat claudia bicu - 3

Oferta noastra de asistenta juridica pentru o societate comerciala consta, printre altele, in redactarea actelor constitutive si de sediu, inregistrarea documentatiei la Oficiul National al Registrului Comertului, redactarea si inregistrarea actelor modificatoare precum si obtinerea autorizatiilor de functionare.
Serviciile noastre se adreseaza si persoanelor care doresc sa desfasoare activitati comerciale intr-o forma simplificata, de natura intreprinderilor individuale (II) sau persoanelor fizice autorizate (PFA), oferind consultanta si reprezentare juridica in vederea obtinerii documentatiei de la Oficiul National al Registrului Comertului.

In domeniul Dreptului Comercial expertiza noastra consta in consultanta juridica, redactarea si atestarea contractelor comerciale, recuperarea debitelor prin procedura ordonantei de plata sau a cererilor cu valoare redusa, intocmirea si expedierea de notificari, somatii, adrese precum si reprezentarea in faza de executare silita.

Baroul este ordinul profesional al avocaților. avocatnet Baroul Iași este constituit din toți avocații înscriși pe Tabloul Avocaților din Iași, care au sediul profesional principal în localitățile de pe raza acestui județ. avocatnet Toate barourile din România, constituite potrivit legilor privind profesia de avocat, sunt membre de drept ale Uniunii Naționale a Barourilor din România, denumită în continuare U.N.B.R. avocatnet Cabinet Avocat Iași - Claudia Bicu face parte din Baroul Iași inca din anul 2006. Orice avocat din Iași, pentru a putea profesa, trebuie să facă parte dintr-un barou, de preferat Baroul Iași. avocatnet Este posibil ca un avocat dintr-un barou să poată pleda în fața unei instanțe de pe teritoriul unui alt barou. < Inființare firmă la Registrul Comerțului > Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) sau mai pe scurt Registrul Comerțului este o instituție publică din România, aflată în subordinea Ministerului Justiției. avocatnet Registrul Comerțului este organizat pe 2 niveluri: 1. nivel local reprezentat de cele 42 de oficii teritoriale, organizate în subordinea Oficiului Național al Registrului Comerțului și care funcționează pe lângă fiecare Tribunal. 2. nivel național reprezentat de Oficiul Național al Registrului Comerțului ce funcționează în subordinea Ministerului Justiției. Ideea de inființare firmă reprezintă documentația și taxele pe care Cabinet Avocat Iași - Claudia Bicu le poate face la Registrul Comerțului pentru clienții săi