Divort si Dreptul Familiei

AVOCAT IASI Divort si Dreptul Familiei

cabinet avocat claudia bicu - 1

Aria noastra de competente se refera la rezolvarea conflictelor care au ca obiect relatiile de familie cum ar fi divort, stabilirea domiciliului copiilor, exercitarea autoritatii parintesti, majorarea/micsorarea obligatiilor de intretinere sau partajul bunurilor comune.
In cazul in care domiciliul este in strainatate, prin serviciile oferite de cabinetul nostru, se poate divorta in Romania fara a fi necesara prezenta sotilor in fata instantei de judecata.
De asemenea este posibila reprezentarea in fata autoritatilor romane in vederea obtinerii actelor de stare civila (certificate de nastere, certificate de casatorie) traduse si apostilate, evitand astfel deplasarile costisitoare in tara.

Baroul este ordinul profesional al avocaților. avocatnet Baroul Iași este constituit din toți avocații înscriși pe Tabloul Avocaților din Iași, care au sediul profesional principal în localitățile de pe raza acestui județ. avocatnet Toate barourile din România, constituite potrivit legilor privind profesia de avocat, sunt membre de drept ale Uniunii Naționale a Barourilor din România, denumită în continuare U.N.B.R. avocatnet Cabinet Avocat Iași - Claudia Bicu face parte din Baroul Iași inca din anul 2006. Orice avocat din Iași, pentru a putea profesa, trebuie să facă parte dintr-un barou, de preferat Baroul Iași. avocatnet Este posibil ca un avocat dintr-un barou să poată pleda în fața unei instanțe de pe teritoriul unui alt barou. < Inființare firmă la Registrul Comerțului > Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) sau mai pe scurt Registrul Comerțului este o instituție publică din România, aflată în subordinea Ministerului Justiției. avocatnet Registrul Comerțului este organizat pe 2 niveluri: 1. nivel local reprezentat de cele 42 de oficii teritoriale, organizate în subordinea Oficiului Național al Registrului Comerțului și care funcționează pe lângă fiecare Tribunal. 2. nivel național reprezentat de Oficiul Național al Registrului Comerțului ce funcționează în subordinea Ministerului Justiției. Ideea de inființare firmă reprezintă documentația și taxele pe care Cabinet Avocat Iași - Claudia Bicu le poate face la Registrul Comerțului pentru clienții săi